Sfaturi utile pentru a avea cea mai buna lucrare de licenta

Sfaturi utile pentru a avea cea mai buna lucrare de licenta

0 Shares
0
0
0

Scrierea unei lucrari de licenta este un moment fundamental in cariera fiecarui absolvent universitar, dar si a unui profesionist: alegerea temei potrivite poate face de fapt diferenta in viitor, devenind o carte de vizita buna pentru companii si angajatori. Sa vedem in detaliu care sunt pasii de urmat pentru a scrie o lucrare de licenta perfecta.

Puncte de retinut

Primul pas este identificarea unui subiect de dezvoltat, tema centrala care poate fi aleasa pentru pasiunea personala sau pentru ca sunt deja in minte evolutiile viitoare ale muncii. Bineinteles, aceasta tema va fi aleasa de tine iar daca ai un index personalizat il poti introduce in sectiunea de comanda, iar daca nu, acest lucru va fi de asemenea realizat de catre expertii nostri.

Se va realiza apoi o diagrama cu posibilele dezvoltari ale lucrarii, identificandu-se obiectivele lucrarii care urmeaza sa fie intreprinsa, stilul pe care trebuie sa-l aiba, calculul notei de plecare si cel la care se poate aspira. Si, in final, se va identifica materialul din care sa traga, cartile pentru bibliografie etc.

Daca nu stii de unde sa incepi, ai un subiect in minte dar nu stii daca este cel potrivit si habar nu ai cum sa-l dezvolti, de unde sa gasesti surse sau cum sa prezinti primele capitole profesorului care te va examina, nu iti face griji de aceea experitii nostri sunt aici pentru tine.

Suntem o echipa extinsa pe mai multe domenii de studiu gata sa realizam lucrari de licenta si disertatie pentru mai multe specializari fiind pregatiti sa facem toata munca grea de cercetare si redactare in locul tau.  Bibliografia este lista de texte pe care le-ai folosit pentru cercetarea ta.

Este unul dintre cele mai importante elemente ale lucrarii si tocmai de aceea daca tu nu ai una deja prestabilita ne vom ocupa chiar noi de acest lucru, cu cat este mai bogata, cu atat vei face o impresie buna asupra comisiei.

Trebuie subliniat ca modul de redactare a unei bibliografii poate varia foarte des (la fel ca si cel al notelor de subsol) de la profesor la profesor: sunt cei care o prefera intr-un fel, altii in altul. Dar nu va faceti griji echipa noastra poate face fata chiar si celor mai stricti examinatori.

Ce putem scrie in introducere

Obiectivul lucrarii: are scopul de a il face pe cititor sa inteleaga ce va gasi in fata lui atunci cand va continua sa citeasca.

Motivul pentru care a fost aleasa tema respectiva: in acest caz, noi o sa citam si alti savanti care au dezbatut subiectul si o sa explicam cum poate fi plasata lucrarea ta in cadrul dezbaterii.

Metode de cercetare: clarificam modul in care intentionati sa va desfasurati cercetarea. De exemplu, daca ai fost in strainatate pentru a dezvolta subiectul, noteaza-l si mentioneaza bibliotecile care au contribuit cel mai mult la munca ta.

Daca ati facut comparatii intre diverse surse, notati-le si explicati-le, aceste detalii, experientele personale pe care doriti sa le adaugam in continutul lucrarii sunt doar alte elemente ce vor putea fi stabilite telefonic sau prin email cu unul dintre expertii nostri.

Ce sa faci daca nu ai timp sa iti scrii propria licenta?

In cazul in care se intampla sa nu ai timp sa iti scrii propria licenta, intra pe https://www.licentadisertatie.ro/ si vei gasi tot ce ai nevoie astfel incat sa ajungi la rezultate cat mai curand. Nu are sens sa iti enervezi profesorul coordonator asa ca iti recomandam sa determini din timp daca ai sau nu timp sa iti scrii licenta. Daca stii ca nu ai timp deloc si ca este  o problema in acest sens, cel mai bine este sa apelezi la noi din start.

Ulterior, pastreaza strans legatura cu profesorii tai. Dupa ce primesti parti de la noi, trimite-le si profesorului tau ca sa determine daca sunt corecte si evenetual sa trimita feedback pentru ca in cazul in care sunt modificari de facut sa le si facem astfel incat sa le verifice din nou.

De asemenea, daca apar modificari pe parcurs, nu uita sa ni le trimiti si noua pentru a le modifica in timp util. Nu te lasa pe ultima sunt de metri pentru ca lucrarea ta va trebui sa treaca si prin testul de plagiat. Chiar daca noi iti vom da proiectul fara plagiat, asa cum ne intelegem inainte de a demara colaborarea, si esti sigur ca nu vor aparea probleme, este un termen limita pentru a depune in catedra lucrarea, ceea ce inseamna ca trebuie sa ai lucrarea din timp.

Avand in vedere acest aspect, tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de faptul ca atunci cand lucrezi cu noi va trebui sa iti iei si marje de timp pe care sa ni le comunici si de care sa ne tinem cu totii, astfel incat sa fii gata mai devreme de data limita.

0 Shares
You May Also Like