Sunt serviciile de Link Building fiabile? 6 lucruri la care trebuie să fii atent

Sunt serviciile de Link Building fiabile? 6 lucruri la care trebuie să fii atent

0 Shares
0
0
0

Serviciile de creare de linkuri există de mult timp, iar popularitatea lor a crescut doar în ultimii ani. Odată cu creșterea marketingului digital, tot mai multe companii caută modalități de a-și face site-ul să se claseze mai sus în paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP).

Și una dintre cele mai eficiente modalități de a face acest lucru este link building-ul. Dar sunt serviciile de creare de backlinks fiabile? În această postare pe blog, vom explora 6 lucruri la care să ținem cont atunci când alegem un serviciu de creare de linkuri.

 1. Ce sunt serviciile de link building?

Există multe moduri diferite de a construi linkuri, dar nu toate sunt eficiente. Este important să fiți atenți atunci când alegeți un serviciu de link building, deoarece unele metode pot afecta de fapt clasarea site-ului dvs. Iată cateva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când evaluați un serviciu de creare de link-uri:

 1. Calitatea backlink-urilor. Un serviciu bun de link building va oferi numai link-uri de la site-uri web de înaltă calitate.
 2. Cantitatea de link-uri. Prea multe link-uri de calitate scăzută pot afecta de fapt clasarea site-ului dvs.
 3. Textul de ancorare al link-urilor. Textul ancora ar trebui să fie relevant pentru conținutul site-ului dvs.
 4. Amplasarea link-urilor. Linkurile ar trebui să fie plasate pe pagini relevante si in continutul paginii.
 5. Sunt serviciile de link building fiabile?

Nu există nicio îndoială că serviciile de creare de link-uri pot fi extrem de eficiente în a ajuta la îmbunătățirea poziției site-ului dvs. în motoarele de căutare. Cu toate acestea, trebuie să fii foarte atent atunci când alegi o companie care să furnizeze aceste servicii. Există câteva lucruri pe care ar trebui să le aveti in vedere pentru a vă asigura că alegeți o companie de încredere:

 1. Asigurați-vă că compania are o bună reputație. Puteți verifica acest lucru citind recenzii online sau solicitând recomandări de la persoane în care aveți încredere.
 2. Asigurați-vă că compania oferă o garanție de returnare a banilor. Acest lucru arată că sunt încrezători în capacitatea lor de a oferi rezultate.
 3. Asigurați-vă că compania folosește tehnici de tip White Hat. Aceasta înseamnă că folosesc metode etice pentru a produce backlinks, cum ar fi crearea de conținut informativ.
 4. Cele mai bune servicii de link building

Există o mulțime de opinii diferite despre cel mai bun mod de a construi link-uri și dacă serviciile de link-build sunt sau nu fiabile. Iată cateva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când iei o decizie:

 1. Asigurați-vă că serviciul oferă link-uri relevante și de calitate. Dacă linkurile provin de la site-uri web de calitate scăzută, ele nu vor face mare lucru pentru a vă ajuta la optimizare SEO.
 2. Verificați textul de ancorare al link-urilor. Dacă toate linkurile folosesc același text de ancorare, este un semnal roșu că serviciul folosește tactici de tip spam.
 3. Vezi dacă serviciul oferă si alte servicii SEO. Dacă se concentrează doar pe crearea de linkuri, este probabil să nu folosească cel mai bun mod de a le obtine.
 4. Cum alegi un serviciu de link building?

Atunci când alegeți un serviciu de link building, există câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere. În primul rând, sunt serviciile de încredere?

Există o mulțime de companii fantoma care vă vor lua banii și vor disparea, așa că asigurați-vă că faceți cercetări. În al doilea rând, ce au de spus alți clienți despre serviciu? Citiți recenzii și mărturii pentru a înțelege ce cred alții despre companie.

În al treilea rând, la ce fel de rezultate vă puteți aștepta? Fii realist în ceea ce privește așteptările tale – dacă o companie îți promite luna de pe cer, probabil că ea nu va îndeplini nimic.

În al patrulea rând, care este prețul serviciului? Asigurați-vă că știți cât sunteți dispus să cheltuiți înainte de a începe să faceți cumpărături.

 1. Serviciile de link building sunt legale?

Există o mulțime de dezbateri cu privire la legalitatea serviciilor de link building. Unii oameni susțin că sunt legale, în timp ce alții susțin că nu sunt. În cele din urmă, este la latitudinea individului să decidă dacă folosește sau nu aceste servicii.

Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont dacă vă gândiți să utilizați servicii de creare de linkuri.

În primul rând, este important să vă asigurați că serviciul pe care îl utilizați este de renume. Există multe escrocherii online, așa că trebuie să fii atent.

În al doilea rând, ar trebui să utilizați aceste servicii numai dacă sunteți confortabil cu riscurile. Crearea de linkuri poate fi riscantă și ai putea ajunge să fii penalizat de Google dacă nu ești atent.

În cele din urmă, decizia de a utiliza sau nu serviciile de link building iti apartine in totalitate.

 1. Concluzii

Există multe servicii care oferă link building, dar nu toate sunt de încredere. Iată șapte lucruri pe care să le cauți atunci când alegi un serviciu de creare de link-uri:

 1. Asigurați-vă că serviciul are o bună reputație.
 2. Verificați dacă serviciul oferă o garanție de returnare a banilor.
 3. Asigurați-vă că serviciul oferă link-uri de calitate.
 4. Verificați pentru a vedea dacă serviciul oferă reduceri pentru comenzile mari.
 5. Asigurați-vă că serviciul poate furniza link-uri rapid.
 6. Verificați dacă serviciul oferă asistență pentru clienți.
 7. Asigurați-vă că serviciul este accesibil.

Când vine vorba de link building, este important să alegeți un serviciu de încredere. Urmând aceste sfaturi simple, puteți fi sigur că veți găsi un serviciu de link building care este mult mai aproape de ceea ce va doriti.

0 Shares
You May Also Like