Termostat centrala Salus – Control inteligent al temperaturii

Termostat centrala Salus – Control inteligent al temperaturii

0 Shares
0
0
0

Dacă dorești să îți controlezi confortabil încălzirea cu ajutorul unui smartphone sau tabletă, ai nevoie de  un termostat centrală Salus. Termostatele inteligente asigură utilizarea eficientă a căldurii. Reglează încălzirea în mod intuitiv în funcție de absența și prezența locuitorilor și de temperatura actuală exterioară.

Acest lucru înseamnă că nu se folosește inutil energie pentru încălzire, și astfel, vei face cu adevărat economie la facturile de încălzire, cu până la 31% energie termică. Cumpărarea și instalarea unui termostat inteligent de la Salus se face ușor, deoarece îl poți găsi pe site-ul salus-controls.com.

Mai mult confort nu poate fi posibil

Oricine a încercat aplicații individuale, cum ar fi prize inteligente, lămpi și termostate și este foarte încântat de ele, poate lua în considerare și cumpărarea unui kit inteligent pentru sistemul de încălzire.  Dispozitivele sunt conectate printr-o aplicație centrală și un dispozitiv de control, permițând programarea unor procese întregi.

Asistentul vocal Alexa Amazon oferă o opțiune de control vocal. Termostatele sunt activate cu controlul vocal, ceea ce este luxos și confortabil, deoarece nu trebuie decât să vorbești, fără să acţionezi un alt dispozitiv și fără să fie nevoie să te dai jos din pat.

Oricine dorește să modernizeze casa, transformând-o într-o casă inteligentă, are o selecție fascinantă de termostate centrală cu tehnologii și platforme de aplicații moderne.

Ideea și avantajele unui termostat central

Conceptul de casă inteligentă nu numai că fascinează fanii tehnologiei moderne. Capacitatea de a controla practic toate dispozitivele tehnice din casă prin intermediul aplicației Salus Smart Home, oferă o gamă întreagă de avantaje convingătoare.

Siguranța și confortul joacă un rol important pentru mulți utilizatori. Este vorba atât de consumul minim de energie, cât și de a acționa rapid accesul la distanță la termostatul de acasă.

De asemenea, poți economisi bani cu tehnologiile sofisticate pentru casele inteligente. Sistemul în rețea îți permite să monitorizezi și să controlezi în detaliu consumul atât pentru energia de încălzire, cât și pentru energia electrică.

Termostatele Salus pentru centrală se adaptează optim nevoilor tale și îți permit să maximizezi potențialul de economisire. Tehnologia modernă este întotdeauna legată de confort, distracție și calitate a vieții. Un bun exemplu în acest sens, este Universal Gateway UG600 alături de aplicația Salus Smart Home.

Dacă dorești să-ți modernizezi casa, merită să începi selectiv și la o scară mai mică. Pentru început ai putea cumpăra un termostat centrală Salus pentru o monitorizare îmbunătățită a costurilor cu energia.

Apoi poți extinde funcțiile combinând cu controlul aplicației pentru iluminat. Însă, controlul încălzirii este recomandat ca un prim pas, dacă dorești să economisești energia și bugetul. Termostatele inteligente pot fi instalate cu puțin efort și oferă opțiuni complexe pentru programarea încălzirii camerelor în mod individual.

Controlul central și accesul independent de locație au loc prin aplicația corespunzătoare Universal Gateway UG600 alături de aplicația Salus Smart Home. Temperaturile individuale ale camerelor sunt controlate central prin intermediul aplicației.

Este posibil să încălzești diferite camera, la temperaturi diferite. Mai mult decât atât, poți seta orele cu ajutorul unui program, motiv pentru care termostatul inteligent reglează temperatura camerei la o valoare pe care ai stabilit-o inițial.

0 Shares
You May Also Like
Cum se întrețin operele de artă?

Cum se întrețin operele de artă?

Operele de artă reprezintă creații prețioase și semnificative, care necesită îngrijire și atenție specială pentru a le menține…