Classic room concept. Wooden outdoor entrance with shining light. Open and closed front door of the house isolated on white background. Open and closed entrance realistic door. Vector illustration.

Usa din lemn – un material natural si un efect unic

0 Shares
0
0
0

   Lemnul este un material unic. Acesta reprezinta caldura naturala si emana un confort deosebit pe care toate celelalte materiale nu il pot oferi. Daca lemnul este un lucru personal favorit, la fel ca si natura si faptul ca acesta va sta intre proprii pereti ai locuintei personale, cea mai buna achizitie este cea a unei usi din lemn. Usile din lemn sunt deosebit de populare in stilul casei de tara pentru un concept general coerent.

   Usile din lemn pot face o mare diferenta in ceea ce priveste aspectul natural al camerei si pot face camerele sa para si mai confortabile si naturale. Fiecare usa de lemn individuala cu bobul sau individual de lemn este la fel de unic ca orice copac.

   Desigur, nu toate tipurile de  usi din lemn sunt la fel. Si aici exista diferente, ca si in cazul multor alte usi interioare realizate din alte materiale, care sunt deosebit de evidente in aspectul realizat. La http://tgg.ro/ se vor gasi urmatoarele variante de usa din lemn:

  • Usi din stejar masiv stratificat
  • Usi din stejar masiv triplustratificat
  • Usi din lemn masiv 
  • Usi din tei masiv stratificat
  • Usi din lemn furniruite cu sticla 

   Pentru un concept de camera armonios, natural si in acelasi timp luminos, sunt adesea folosite usile din lemn cu insertie de sticla. Pot fi suprafete destul de usoare, foarte simple sau incarcate de tot felul de modele. Acelasi lucru este valabil si pentru insertia de sticla. Acest lucru poate fi foarte simplu si complet transparent. In acest fel, usa permite o vedere a camerei din spate chiar si atunci cand aceasta este inchisa.

   Dar este, de asemenea, posibila alegerea insertiei de sticla a usii de sticla din lemn cu un motiv de sticla sau cu sablare. Lumina poate patrunde prin sticla, dar vederea libera a camerei nu este posibila sau este posibila doar intr-o masura limitata.

   Cand vine vorba de usile din lemn cu sticla, exista diferente intre usile de sticla din lemn destul de simple, usile din sticla din lemn cu motive fermecatoare de sticla si usile din sticla din lemn cu motive de sticla sablata si / sau aplicatii. Usile din lemn cu un motiv din sticla sablata au de obicei linii clare si suprafete de sticla unghiulare, care sunt de obicei asezate in patrate sau dreptunghiuri.

   Exista, de asemenea, usi din lemn cu modele creative, ce dau casei un aer modern si foarte boem. Pe de alta parte, usile din lemn cu insertii de sticla si aplicatii suplimentare par putin mai jucause. Usile din lemn destul de simple din seria „Basic” cu diferite variante decupate din sticla si motive de sablare pot fi gasite aici: http://tgg.ro/.

0 Shares
You May Also Like
Cum se întrețin operele de artă?

Cum se întrețin operele de artă?

Operele de artă reprezintă creații prețioase și semnificative, care necesită îngrijire și atenție specială pentru a le menține…