Cele mai bune jocuri pe Apple Arcade

Cele mai bune jocuri pe Apple Arcade

0 Shares
0
0
0

Apple Arcade ofera un catalog vast de titluri pe care le puteti juca pe telefon, iar aici sunt cele mai bune jocuri disponibile. De ceva timp, Apple a intrat in lumea jocurilor video cu serviciul sau de abonament.

Daca va plac jocurile pe mobil, acesta ar putea fi serviciul. Numarul de jocuri disponibile este foarte mare, iar calitatea este buna, ceea ce poate duce la o oarecare confuzie atunci cand alegeti ce joc sa incercati.

Am venit in ajutor cu acest ghid al celor mai bune titluri pe care le poti juca pe Apple Arcade. Daca nu aveti ecranul bun, intrati pe inlocuire display Allview.

Sayonara Wild Hearts

Primele lucruri care iti sar in ochi atunci cand joci Sayonara Wild Hearts sunt paleta de culori, care pune in valoare stilul artistic al jocului, si coloana sonora foarte bine realizata. Titlul dezvoltat de Sinogo ne transpune intr-un album pop in care The Fool (protagonistul) se lanseaza intr-o cursa nebuna pe ritmul muzicii.

Dincolo de toate calitatile artistice, gameplay-ul lui Sayonara Wild Hearts este simplu si captivant. Titlul se preteaza bine la sesiuni scurte de joc, ceea ce il face deosebit de potrivit pentru jocul pe mobil. Toate acestea fac ca jocul sa fie unul dintre cele mai bune din catalogul Apple Arcade.

What the Golf?

In ciuda titlului sau, ultimul lucru pe care l-am putea spune despre What the Golf? este ca este doar pentru fanii acestui sport. Titlul este unul dintre cele mai distractive jocuri disponibile pe smartphone-uri si nu inceteaza sa uimeasca.

Nu inceteaza niciodata sa te uimeasca si vei dori mereu sa joci nivelurile pentru a afla ce alta idee nebuneasca au avut dezvoltatorii. Fiecare nivel are reguli si mecanisme diferite, iar referintele la marile titluri din trecut si prezent nu lipsesc. De aceea va recomandam sa incercati What the Golf, probabil ca nu veti mai putea sa va lipsiti de el.

Exit the Gungeon

Dupa cum puteti ghici cu usurinta, Exit the Gungeon este un spin-off al popularului Enter the Gungeon. In comparatie cu capitolul original, acesta este o continuare, renuntand la 3D in favoarea unei bidimensionalitati mai potrivite pentru jocurile portabile. Jocul ofera o provocare inca de la inceput, asa ca, daca esti in cautarea unui titlu mobil cu adevarat hardcore, Exit the Gungeon este jocul potrivit pentru tine.

De asemenea, foarte interesant este faptul ca te poti bucura de doua experiente diferite in functie de comenzi. Daca jucati cu ecranul tactil, veti avea parte de cateva ajutoare, cum ar fi tintirea automata si ceva timp de glont in momentele cele mai frenetice. Aceste ajutoare vor fi absente daca decideti sa utilizati controlerul.

Oceanhorn 2 Knights of the Lost Realm

Zelda al jocurilor video pe smartphone. Oceanhorn 2 Knights of the Lost Realm este un RPG de actiune cu o experienta profunda si satisfacatoare, la fel de buna ca orice altceva de pe consolele de acasa. Inspiratia din saga Nintendo este evidenta, atat in ceea ce priveste grafica, cat si gameplay-ul.

Vizualitatea este exceptionala pentru un joc de mobil si va recomandam sa il incercati conectand iPhone-ul la televizor, deoarece aici este cel mai bine. Oceanhorn 2 Knights of the Lost Realm va permite sa luati in calatorii o experienta de joc tipic autohtona.

0 Shares
You May Also Like